English

Lieve bruid,

We kunnen er niet meer omheen: het coronavirus verspreidt zich in Nederland. Het verspreidt zich wereldwijd en samen gaan we door een periode vol maatregelen die het merendeel van de bevolking nog nooit heeft meegemaakt.
Zoals iedereen volg ook ik het nieuws en denk ik aan de slachtoffers die het coronavirus maakt en de fantastische mensen die de ziekenhuizen en alle andere essentiële werkzaamheden blijven voortzetten.

Als Dusty Blue zijn we gericht op trouwen en alles dat hiermee te maken heeft en denken we nu natuurlijk ook aan alle bruidsparen die vol verlangen hebben uitgekeken naar hun bruiloft en deze nu noodgedwongen moeten verplaatsen. Ook denken we aan alle geweldige leveranciers in de trouwindustrie die op dit moment het werk waar zij zoveel passie voor hebben niet kunnen uitvoeren en de onzekerheid die dit geeft voor vele bedrijven.

Doorgaan in een moeilijke periode

De afgelopen week heb ik geworsteld met hoe we als Dusty Blue door moeten gaan in deze periode. Ik vroeg me af of je op dit moment wel zitten te wachten op beelden van mooie bruiloften en blogs. Ook was ik zelf een beetje overdonderd door de effecten van de maatregelen die worden genomen en heb ik mijzelf even wat tijd gegeven om alles te laten bezinken.

Intussen zag ik de afgelopen dagen om mij heen bij diverse collega’s blogs verschijnen met tips over hoe om te gaan met het coronavirus rondom jullie bruiloft. Ze vertellen je waarom het beter is om te verplaatsen in plaats van te annuleren, waar je allemaal aan moet denken en wat er geregeld moet worden. En misschien verwacht je ook van Dusty Blue een dergelijke blog.

Hier heb ik uiteraard over nagedacht, maar toch besloten om hier op dit moment niet over te schrijven. Niet omdat ik de toestanden rondom het coronavirus geen aandacht wil geven, want dat doe ik in deze blog natuurlijk wel, maar omdat er al zo veel blogs zijn verschenen dat ik oprecht geloof: het is goed zo. 

Het schrijven van de zoveelste blog met tips over hoe om te gaan met het coronavirus rondom jullie bruiloft voelt op dit moment voor mij als opportunisme. Alsof ik gebruik maak van de situatie om meer bezoekers te trekken en dat is iets dat tegen mijn principes ingaat.
Mijn collega’s hebben goed werk geleverd en ik geloof dat jij als bruid nu prima bent voorzien. Mocht ik op een later moment vinden dat er informatie ontbreekt of dat het anders kan, dan laat ik dit natuurlijk weten.

Wat kan ik voor je doen?

Uiteraard sta ik klaar voor iedereen met vragen over het onderwerp en denk ik graag met je mee over de mogelijkheden bij het verplaatsen van jullie bruiloft. Ook sta ik klaar voor alle leveranciers en wil ik iedereen graag ondersteunen en helpen waar dat kan. 

Ik heb begrip voor al jullie zorgen en wat jullie bezig houdt in deze moeilijke periode. Toch ben ik er echter ook van overtuigd dat de omstandigheden tijdelijk zijn en dat we positief naar de toekomst mogen kijken. Juist in een tijd waarin de wereld op zijn kop staat snakken we naar afleiding en normaliteit. Dat is wat ik bij Dusty Blue graag wil bieden.

Op dit moment kies ik ervoor om op onze normale door te gaan en de liefde van Dusty Blue voor prachtige bruiloften te blijven delen en je te inspireren en te ondersteunen bij de planning van jullie bruiloft. Want uiteindelijk, al is het dan misschien iets later dan gepland, gaat die grote dag er komen en verdienen jullie niets minder dan een prachtige bruiloft.

Ondanks de omstandigheden hoop ik dat je in deze tijd van stilstaan ook vooruit mag kijken en mag dromen over de toekomst. Kan ik je ergens bij helpen, is er iets waar je meer informatie over wilt of heb je gewoon behoefte aan een luisterend oor? Dan wil ik er graag voor je zijn.

Zorg alsjeblieft goed voor jezelf en je geliefden.

Veel liefs,

Sabine

Waarom wij niet schrijven over het coronavirus

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM