Ja! Jullie zijn getrouwd en gaan heerlijk nagenieten van jullie bruiloft op jullie huwelijksreis. Waarschijnlijk hebben jullie hier ook heel erg naar uit gekeken, maar wat neem je nu mee in je koffer?
Wij laten graag een paar musthaves zien die je mee moet nemen wanneer je huwelijksreis naar een, wellicht exotische, strandbestemming gaat.

De koffer

Dat koffers alleen maar functioneel en mannelijk moeten zijn is gelukkig al lang niet meer het geval. Reis in stijl met een koffer van SUITSUIT. Ze zijn in verschillende hippe kleuren leverbaar.  Niet alleen een mooi design, maar ze zijn ook zeker functioneel met allerlei handige vakjes. Kijk ook zeker naar hun reisaccessoires. Bon Voyage!!

huwelijksreis essentials

Twee-persoons strandlaken:

Je bent aangekomen op je strandbestemming en hup, naar het strand. Heerlijk genieten met een cocktail in je hand. En hoe doe je dat beter dan samen op een grote ronde tweepersoons strandlaken. Met een doorsnede van ca. 190 cm zijn ze groot genoeg om samen met je lief op te liggen. En draait de zon, dan draai je gewoon mee zonder je handdoek te moeten verleggen. Verkrijgbaar in verschillende vrolijke “ibiza’ prints.

Strandtas

Neem je strandlaken en al je andere strandspullen mee in deze ‘MRS’ strand tas, zodat iedereen kan zien dat jij de nieuwe mrs bent.

 

Bikini voor je huwelijksreis

Blijf nog even in je ‘bruid vibes’ met deze geweldige witte bikini.

 

Zonnehoed

Hoe romantischer wil je het hebben? Deze geweldige ‘Forever Ever’ zonnehoed van Eugenia Kim. Je bent direct beschermd tegen de zon en je ziet er fashionable uit.

 

Jumpsuit

Wij zijn gek op de kleding van Rime Arodaky en deze jumpsuit is perfect voor een avondje uit met je lief op je huwelijksreis.

 

Rotan Bali Tas

Stijl je jumpsuit af met de musthave van deze zomer, de ronde rotan tas uit Bali. Perfect voor wanneer je over de boulevard gaat flaneren. Ze komen in verschillende maten.

Cover photo: Alexandra Vonk 

Wat neem ik mee op huwelijksreis naar een strandbestemming?

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM