Nikki de Lang Weddings & Events

Met liefde zorg ik ervoor dat er alleen maar plek is voor positieve kriebels!
nikkidelang.nl

Gemiddelde uitgave
€2500,-

Foto: Leonne Photography

Het is mijn passie om van jullie dag een dag te maken die bijzonder, persoonlijk en precies is zoals jullie hem in gedachten hebben. Een dag met de sfeer die precies bij jullie past! Met de juiste aandacht zorg ik ervoor dat jullie alleen maar positieve kriebels hoeven te voelen. Een dag die draait om de liefde.
 
Jullie hebben een compleet zorgeloze dag die tot in elk detail klopt. Jullie bruiloft waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt met een heerlijke informele, ongedwongen sfeer. Met liefde neem ik de organisatie van jullie droombruiloft uit handen of help ik jullie met de voorbereidingen. Ook voor ceremoniemeesterschap of styling zijn jullie bij mij aan het juiste adres.
"Wat hebben wij in juni een fantastische dag gehad. Een om nooit te vergeten. Alles was tot in de puntjes geregeld. Wij hebben nergens naar om hoeven kijken. Hierdoor hadden we alle tijd om te genieten!! In de aanloop naar onze bruiloft hebben we veel aan je deskundigheid en tips gehad. We kunnen alle aanstaande bruidsparen je van harte aanbevelen!"

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Nikki de Lang 
info@nikkidelang.nl
Penningkruid 8
5411 GM Zeeland

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Uitgelichte artikelen

Naast dat ik eigenaresse ben van  The Confetti Collective ben ik business coach & strategist voor creatieve ondernemers. In mijn vrije tijd vind je mij knuffelend op de bank met mijn lieve man en ons zoontje óf met elkaar op weg naar een nieuw avontuur.

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media