Mag ik je van harte welkom heten op dit nieuwe inspiratie platform – Dusty Blue.

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften. 

Zijn we stiekem niet allemaal een beetje verliefd op mooie beelden? Wegdromen bij liefdevolle foto’s, een traantje wegpinken bij de video van een mooie bruiloft (ook al ken je die mensen helemaal niet, I won’t tell anyone ;)), inspiratie opdoen voor onze bruiloft, engagement shoot of boudoir shoot. Spontaan besluiten dat je naar die mooie plek op aarde wilt, omdat je prachtige foto’s ziet van een locatie waar je nog niet geweest bent. Beelden doen iets met ons. Ze nemen ons mee naar een plekje waar de liefde spreekt. Op Dusty Blue willen we de beelden die je ziet verbinden aan een verhaal. Het verhaal van de liefde. Omringd door tekst en muziek. Droom je met ons mee?

Mijn naam is Elsa Schaddelee & ik ben de oprichtster van Dusty Blue. Ik heb een zwak voor mooie beelden, intieme en oprechte liefde en ik maak de mensen om me heen graag blij.

Ik ben inmiddels al 11 jaar samen met de liefde van mijn leven; Gideon. Afgelopen februari mochten we een kindje ontvangen – onze lieve zoon Joah, waar we met volle teugen van genieten.

Ze noemen mij vaak een dromer en mijn nuchtere vrienden vinden dat ik op een roze wolk leef. In mijn optiek valt dat best wel mee ( ? ), maar ik hou er van om het leven om me heen mooi te maken. Een dromer staat er vaak om bekend dat het bij dromen blijft. Dat is bij mij niet het geval. Ik ben een onderneemster in hart en nieren. Ik geniet er óntzettend van om te ondernemen en wanneer ik ergens écht in geloof, dan ga ik ervoor.

Een aantal maanden geleden kwam mijn “oude” droom, een trouwblog oprichten, opeens weer in mijn gedachten toen ik een styled shoot wilde insturen in Nederland. En ineens stond de tijd stil en begon mijn hart sneller te kloppen. Dit is waar mijn passie ligt. Dit is wat ik moet doen.

Inspireren. Beelden delen. Bruiden een platform geven waar ze zich thuis voelen. Niet een blog in Amerika, Zuid-Afrika of waar dan ook, maar gewoon, hier in Nederland. Met leveranciers uit Nederland en haar omliggende landen, zodat wat je ziet, ook voor jou haalbaar kan zijn.

Als fine art bruidsfotograaf merkte ik daarnaast dat bruidsparen in de zoektocht naar leveranciers voor hun bruiloft de draad soms een beetje kwijt waren. Er zijn zo ontzettend veel leveranciers! Maar wie zijn nou die leveranciers die de fine art stijl zo goed onder de knie hebben? Bij wie weet je zeker dat de tafel is gedekt zoals jij voor ogen hebt of dat je bloemen precies zijn zoals je er van droomde? Of waar komt die prachtige taart vandaan, die ook nog eens heerlijk smaakt? Er zijn zoveel leuke leveranciers dat we hebben besloten om deze voor je te verzamelen en toe te voegen aan Dusty Blue. Vanaf 3 juli gaat de leverancierspagina online en wordt de zoektocht naar jouw ideale leverancier opeens een stuk leuker én makkelijker!

Ik hoop dat je heel blij wordt van Dusty Blue en dat je elke keer weer geniet van alle mooie inspiratie die al die toffe leveranciers uit NL en omliggende landen keer op keer creëren!

Geniet van al het moois & deel Dusty Blue met de mensen om je heen! 

x Elsa

Welkom op Dusty Blue!

share on

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM