Jullie zijn verloofd en in de toekomst gaan jullie schitteren op jullie bruiloft. Voor jullie droombruiloft wil je graag in shape komen of blijven, maar soms is het lastig om de motivatie voor een goede workout te vinden. Samen sporten kan helpen de motivatie terug te vinden. Daarnaast is het ook nog eens leuk om samen met je verloofde te doen! Om die reden geven wij je de beste workouts voor jou en je verloofde.

Yoga
Plan samen met je verloofde een heerlijke yoga sessie in. Alleen jij, je verloofde, je yogamatje en een rustgevende playlist van Spotify. Kom heerlijk tot rust en vergeet alle stress door het plannen van de bruiloft.

Just keep swimming
Plan een vaste ochtend in waarbij jullie lekker gaan zwemmen. Warm op met zes banen schoolslag, vervolgens doen jullie twee banen borstcrawl, dan vier banen rugslag en eindig met twee banen vlinderslag. Herhaal dit tot jullie ongeveer 30 tot 45 min aan het zwemmen zijn. Kom vervolgens lekker bij in een stoom- of bubbelbad.


Foto: Alexandra Vonk

Neem een les samen
Wanneer jullie allebei nog op zoek zijn naar motivatie is het goed om samen deel te nemen aan een groepsles of een personal trainer in te huren. Kies een groepsles die jullie normaal gesproken niet zo snel zouden nemen en die je uitdaagt om uit je comfort zone te stappen. Neem de bruidegom bijvoorbeeld een keer mee naar jouw les pilates en ga zelf mee naar een les boksen.

Into the woods
Koop een paar goede loopschoenen en ga de bossen of de duinen in met je verloofde. Op naar avontuur! Wanneer jullie op zoek zijn naar meer uitdaging wisselen jullie je loopschoenen in voor hardloopschoenen.


Foto: Elisabeth van Lent

Een gezamenlijk sportdoel is niet alleen goed voor je gezondheid maar ook voor jullie relatie. Jullie verrichten samen een leuke activiteit die niet gerelateerd is aan de bruiloft. Want soms is het ook even goed om niet aan de bruiloft te denken en wat meer quality time samen te hebben.

 

Work outs voor jullie als koppel

share on

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM