Je bent een jaar (of misschien wel langer) bezig geweest met het voorbereiden van je bruiloft. Alles stond in het teken van deze grote dag en er ging geen verjaardag, date of andere afspraak voorbij zonder dat dit onderwerp ter sprake kwam. Nu deze mooie dag voorbij is, zijn veel bruiden bang om in een zwart gat te vallen dat de ‘after wedding dip’ heet. Onzin natuurlijk, want de leukste periode gaat nu pas beginnen! Wij geven een aantal tips om een eventuele ‘after wedding dip’ te voorkomen.


Foto: Raisa Zwart Photography

Huwelijksreis

Veel bruidsparen pakken meteen hun koffers en vliegen de avond na het feest al meteen naar een zonnige bestemming om samen te genieten van een welverdiende huwelijksreis. Om deze ‘roze wolk’ nog een beetje te rekken kun je er ook voor kiezen om na je bruiloft weer even aan het werk te gaan en bijvoorbeeld een maand later alsnog naar een tropische bestemming af te reizen voor wat quality time. Op deze manier kun je na de bruiloft thuis nog even nagenieten van al het moois dat je hebt meegemaakt, kun je alle indrukken nog even op je in laten werken en heb je een heerlijke vakantie om naar uit te kijken.

 

Foto’s

Na de bruiloft ben je natuurlijk heel nieuwsgierig hoe de foto’s zijn geworden en heb je misschien ook wel een videograaf ingehuurd om jullie dag in bewegend beeld vast te laten leggen.
Waarschijnlijk hebben de bruiloftsgasten ook al veel foto’s en filmpjes gemaakt met hun telefoon of eigen camera. Super leuk om deze alvast te bekijken en zo kort na de dag alvast na te genieten van al het leuks. Vaak ontvang je binnen enkele weken al een preview van de fotograaf (of videograaf) waar je al weer even bij weg kan zwijmelen. Elke bruid is natuurlijk aan het stuiteren zodra er een mailtje binnenkomt met de mededeling: jullie foto’s staan klaar! Weer iets leuks om na de bruiloft naar uit te kijken (oh, en vergeet het prachtige album niet, wat is het heerlijk om dat samen regelmatig door te bladeren en weer terug te dromen).

Foto: Milou van Ham

Quality time

Maak in de periode na de bruiloft samen tijd vrij om regelmatig leuke tripjes in te plannen.

Denk aan een weekendje weg, een leuke citytrip naar het buitenland of plan een leuke activiteit in om samen te doen. Zijn jullie in voor een verrassing? Plan dan allebei een verrassingsuitje in, super leuk!

 

Toekomstplannen

Trouwen is al een eerste mooie stap naar een geweldige toekomst samen. Als de bruiloft voorbij is, gaat het leven samen pas écht beginnen. Tijd dus om leuke plannen te maken voor de toekomst. Misschien willen jullie graag kinderen, een nieuw huisje of hebben jullie samen andere toffe plannen.

Klets daar samen over, gezellig op de bank of onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. Jullie hebben nu alle tijd om de rest van jullie leven samen in te vullen. Hoe mooi is dat?!

 

Lieve bruiden, wees niet bang om even in een dip te vallen na de bruiloft. Het is heel logisch dat je je na al het enthousiasme en plannen van deze dag een beetje raar voelt ?. Geniet vooral van de voorbereidingstijd tijd, maar vergeet ook zeker niet om van de mooie tijd ná de bruiloft te genieten.

Zo voorkom je een ‘after wedding dip’

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM