Wat een heerlijke zomerse fine art bruiloft ontvingen wij van DustyBlue leverancier fotografe Elisabeth van Lent. Bij het zien van deze prachtige analoge beelden krijgen wij weer direct zin in de zomer. Een zomerse bruiloft vol mooie details, prachtige schoenen, stijlvolle bloemen en heb je de tweedelige jurk al gezien van bruid Alexandra? Wij zijn verliefd! En dit alles op de heerlijke locatie, La Ferme de Balingue in België, waardoor je je direct in het buitenland waant.

Het liefdesverhaal van Alexandra en Pieterjan

Alexandra en Pieterjan ontmoetten elkaar 9 jaar geleden in een club in Spanje, maar het was niet direct liefde op het eerste gezicht. Hoewel Alexandra vanaf het eerste gezicht overdonderd was, duurde het bij Pieterjan nog 1,5 jaar om zijn liefde voor haar te verklaren. Uiteindelijk hebben ze elkaar dan toch nog gevonden.

Het aanzoek

Pieterjan is niet erg romantisch ingesteld, maar na zeven jaar besloot hij dat het tijd was om Alexandra ten huwelijk te vragen. Hij had een hele dag romantische activiteiten gepland in het idyllische centrum van de stad Gent: brunchen, een stadswandeling maken en een romantisch diner in het kasteel van Laarne. Gedurende deze dag had zijn zus hun hele appartement versierd met kaarsen, rozenblaadjes en foto’s, dus tegen de tijd dat ze thuiskwamen, wachtte de grote verrassing op Alexandra. Ze had geen flauw idee wat er aan de hand was, en was daardoor super verrast toen hij haar thuis ten huwelijk vroeg.

La Ferme de Balingue in België als trouwlocatie

Na meerdere reizen door België te hebben gemaakt en meer dan 15 trouwlocaties te hebben bezocht, vonden ze uiteindelijk de perfecte locatie in La Ferme de Balingue voor hun zomerse fine art bruiloft. Het was prachtig zowel van buiten als van binnen, de reis naar de locatie was idyllisch en de hele familie kon hier verblijven.

Styling zomerse fine art bruiloft

Voordat Alexandra zelfs door Pieterjan werd gevraagd, wist Alexandra dat Melanie van Wild Flower Fairy alle bloemenpracht voor hun bruiloft mocht verzorgen.  “Bloemen” was dan ook het thema van de bruiloft. Ze wilde dat het stijlvol was, maar niet te klassiek, de hangende bloemen boven de tafel waren een must en de stijl van Melanie paste gewoon perfect bij hun fine art bruiloft. Weddingplanner Madame est Servie deed de rest van de styling, wat het hun dag helemaal perfect maakte.

Fine art Bruidsfotograaf

Alexandra en Pieterjan wilden leuke, spontane, maar lichte en elegante foto’s, zelfs als hun trouwdag bewolkt zou zijn. Zo vonden ze hun fine art bruidsfotograaf Elisabeth Van Lent. Zij weet als geen ander wat fine art is en nadat ze een verlovingsshoot bij haar hadden gedaan, waren ze helemaal comfortabel voor de camera op hun trouwdag. Een van de foto’s van die verlovingsshoot werd vergroot op een groot frame van 4×3 m dat hun belangrijkste kunstwerk was in hun eetzaal. Hoe tof!!

Geniet mee van deze heerlijke zomerse fine art bruiloft!

een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België een bruiloft op Ferme de Balingue België
Photography: Elisabeth Van Lent Photography | Venue: La Ferme de Balingue in Belgium | Wedding Planning & Styling: Madame est Servie | Floral Design: Wild Flower Fairy | Hair & Makeup: Anske Van Acker | Stationery: Studio Confetti | Catering: Great Traiteur | Film Lab: Carmencita Film Lab | Dress: Leonard by Rosa Clara from JPC Collection | Men’s Attire: Café Costume

Een zomerse fine art bruiloft op La Ferme de Balingue, België

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM